Onze werkwijze

Werkwijze Topment

Samen een gezondere (realistische) leefstijl ontwikkelen met behulp van sterke lifestyle tools. Het fundament van onze werkwijze ligt in een combinatie van wetenschap, innovatie en ervaring. Tijdens onze coachingstrajecten maken we gebruik van ons werkboek, gecreëerd door onze coaches in samenwerking met gedragspsychologen. 

Het doel van ons werkboek is om tijdens en na het voltooien van de stappen in het werkboek, jou lekkerder in je vel te laten zitten. Betekent dit dat iedereen hetzelfde werkboek gebruikt? Absoluut niet, het werkboek wordt gepersonaliseerd op basis van jouw doelen. Verder is de uitvoering van alle modules binnen het werkboek volledig gepersonaliseerd. Gedurende onze coachingstrajecten vindt er wekelijks een (online) contactmoment plaats met jouw Topment coach. Tijdens deze contactmomenten werk je aan modules uit het werkboek. Waar je aan kunt denken bij deze modules? Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van je voedingspatroon, het verbeteren van je slaap en het creëren van meer rust in je dag door bepaalde oefeningen en gewoontes. 

Binnen onze werkwijze staat de relatie tussen klant en coach centraal waarbij eerlijkheid heel erg hoog in het vaandel staat. We geven niet op totdat we samen jouw doel hebben bereikt.

Onze kernwaarden

1
We zijn betrouwbaar
en eerlijk
2
We zijn resultaatgericht met de kennis van nu
3
We zijn actief en energiek en blijven hierdoor altijd geloven in jouw doelen

Centrale tools

Voeding

Planning

Gewoontes

Fitness

Wil je deze werkwijze zelf ervaren?

Werk in 3 maanden aan jezelf.