Het team

Over ons

Wij zijn Michael en Alex, twee broers die aan de start van de corona pandemie in 2020 Topment hebben opgericht. Beiden komen wij uit een generatie die is opgegroeid in een enorm snel bewegende wereld door onder andere technologische ontwikkeling. In deze snel bewegende wereld wordt ontzettend veel verwacht van iedereen. Hierdoor besloten wij lifestyle tools te gaan ontwikkelen die jou helpen meebewegen in deze wereld, richting jouw maximale potentie. Als broers hebben wij een aantal sterk gedeelde passies: gezonde voeding (vooral het eten en bereiden van voeding), fitness/sport (alles wat met sport te maken heeft) ,structuur en gewoontes (die je helpen om lekker in je vel te zitten). 

Michael

Al vanaf jonge leeftijd ben ik bezig met het vinden van de juiste gewoontes en routines. Deze ontdekkingsreis heeft geleid tot een verbeterde kwaliteit van leven, meer productiviteit en een gezondere levensstijl. 

Van wat we eten en hoeveel we bewegen tot hoe we onze tijd indelen en hoe we omgaan met stress, onze gewoontes vormen ons leven. Het is essentieel om bewust te worden van deze gewoontes en te begrijpen welke invloed ze hebben. Maar hoe moeilijk is dit op jonge leeftijd? Zelf vond ik dit heel lastig. Ik was constant aan het experimenteren met routines en gewoontes in de hoop dat ik uiteindelijk iets vond wat werkte voor mij. 

Met alle opgedane kennis en ervaring wil ik via Topment de jongere generatie inspireren met en informeren over de belangrijkste lifestyle tools. Door deze lifestyle tools mee te geven aan de jongere generatie, beschikken zij over de basiskennis die nodig is voor het creëren van een gezonde, productieve levensstijl en voor het bereiken van je maximale potentie.

Alex

Mijn leven heeft echt een boost gekregen dankzij de juiste lifestyle tools. Een gestructureerd leven geeft me de kracht om echt mezelf te zijn, met energie voor alles wat ik graag doe. Vaak denk ik: “Had ik deze tools maar eerder ontdekt.”

Hoewel er veel informatie te vinden was op internet, was het niet altijd in de juiste vorm gegoten voor mij. Ik moest zelf op ontdekkingstocht om uit te vogelen wat werkte. Die reis heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Lifestyle tools hebben me verbonden met mensen die net zo gepassioneerd zijn over een gezond leven en vooruitgang als ik.

Dit is wat me elke dag drijft als hoofdtrainer van O16 bij Almere City FC, waar ik werk met super gemotiveerde jonge atleten. Het geeft me een enorme kick om niet alleen hun voetbalvaardigheden te ontwikkelen, maar ook om hen te zien groeien als individuen, zowel binnen als buiten het veld.

Met Topment wil ik nog meer gedreven jonge sporters bereiken en verbinden. Ik wil kennis delen op een manier die past bij onze generatie, begrijpelijk en vooral relevant voor ons drukke, energieke leven. Op die manier hoop ik impact te maken op de toekomst en mijn steentje bij te dragen aan een levensstijl die écht werkt voor ons.

Onze verhalen

Sport en mentale gezondheid

Regelmatig sporten wordt tegenwoordig steeds vaker in verband gebracht met mentale gezondheid. Het sporten zorgt voor routine, zelfvertrouwen...

Returning to sports injury free

Since the start of the corona pandemic we have been forced to be creative in how we do our training and work-outs. As team sports have been...

How to set goals and actually achieve them

In this blog psychologist and lifestyle coach Nienke van Keulen gives you all the tools needed for successful New Year’s resolutions.

Het RB programma

Personal Training

Topment App