Het team

Over ons

Wij zijn Michael en Alex, twee broers die aan de start van de corona pandemie in 2020 Topment hebben opgericht. Beiden komen wij uit een generatie die is opgegroeid in een enorm snel bewegende wereld door onder andere technologische ontwikkeling. In deze snel bewegende wereld wordt ontzettend veel verwacht van iedereen. Hierdoor besloten wij lifestyle tools te gaan ontwikkelen die jou helpen meebewegen in deze wereld, richting jouw maximale potentie. Als broers hebben wij een aantal sterk gedeelde passies: gezonde voeding (vooral het eten en bereiden van voeding), fitness/sport (alles wat met sport te maken heeft) ,structuur en gewoontes (die je helpen om lekker in je vel te zitten). 

Michael

Michael gelooft dat het gaat om de kleine dingen die een groot verschil maken. Door mensen uit zijn coachingsgroep goed te leren kennen kan hij rekening houden met deze kleine dingen en altijd een oplossing aanbieden op maat. Wat Michael verder typeert als coach is zijn gevoel voor structuur en planning.

Als afgestudeerd bedrijfseconoom is hij enorm goed in het denken aan oplossingen in de vorm van structuren en planning. Ook binnen leefstijlcoaching is deze kwaliteit ontzettend relevant. “Structuur en planning is iets wat mensen vaak over het hoofd zien, terwijl het een enorme positieve impact kan hebben op je leven in de vorm van energie en tijd.”

Als coach probeert Michael altijd zo veel mogelijk tijd te investeren in het leren kennen van de mensen binnen zijn coachingsgroep. “Niet omdat het moet maar omdat het kan en omdat het meestal een duurzaam resultaat oplevert.

Alex

Alex is als coach veel bezig met de ervaring en levensgebeurtenissen van zijn coachingsgroep. “Uit het kijken naar centrale gebeurtenissen in de levens van mensen kun je inspiratie putten voor een aanpak gericht op de toekomst.” Met deze ervaringen probeert Alex altijd mensen te verbinden. “Het gevoel krijgen dat je niet alleen staat in je zoektocht geeft rust en motivatie.”

Als afgestudeerd Jurist begrijpt Alex het belang van een een sterk netwerk. Hoewel de richting van netwerken om commerciële doeleinden anders is dan het leggen van een netwerk om gevoel te delen, is de kern hetzelfde: elkaar samen vooruit helpen. Alex hoopt met zijn passie voor wetenschappelijke kennis voor leefstijl altijd gepersonaliseerde tools te kunnen ontwikkelen die mensen echt verder helpen in hun leven.

Onze verhalen

Sport en mentale gezondheid

Regelmatig sporten wordt tegenwoordig steeds vaker in verband gebracht met mentale gezondheid. Het sporten zorgt voor routine, zelfvertrouwen...

Returning to sports injury free

Since the start of the corona pandemic we have been forced to be creative in how we do our training and work-outs. As team sports have been...

How to set goals and actually achieve them

In this blog psychologist and lifestyle coach Nienke van Keulen gives you all the tools needed for successful New Year’s resolutions.

Het RB programma

Personal Training

Topment App