Het Topment Werkboek

Over het werkboek

De wereld beweegt sneller dan ooit, ons werkboek helpt jou meebewegen. Met de juiste mindset, gezonde voeding, voldoende slaap, genoeg bewegingen en een efficiënte planning helpen wij jou met het creëren van bouwstenen voor een gebalanceerde (vernieuwde) leefstijl. 

Ons werkboek is goed leesbaar en grafisch vormgegeven. Wij geloven niet in lange lappen tekst, maar in duidelijke, krachtige, bruikbare informatie die jou de juiste kennis geven. 

Ons werkboek bestaat uit vijf bouwstenen. Het werkboek geeft precies de informatie die jij nodig hebt, helpt je deze informatie toepassen door korte opdrachten en geeft je tips om deze opdrachten om te zetten in nieuwe gewoontes.

Bouwstenen van het Topment Werkboek

Om gewoontes te kunnen creëren, is de juiste mindset het eerste bouwblok. Ons werkboek geeft je inzicht in hoe je deze mindset bij jezelf kunt toepassen.

Een groot deel van ons leven zijn we aan het slapen. Toch zijn we (te) weinig bezig met het verbeteren van onze slaap. Het werkboek helpt jou bouwen aan een optimale slaaproutine voor jouw levensstijl.

Om elke dag goed te kunnen presteren heb je brandstof nodig. Voeding is één van de bouwstenen in ons werkboek. Het werkboek laat jou bepalen wat je graag eet en helpt jou hoe je dit het beste kan doen.

Ons lichaam heeft beweging nodig. Beweging gaat niet alleen om sporten maar ook om dingen doen die je lichaam helpen blessures te voorkomen en fit te blijven. Precies dit is waar de module beweging in het werkboek over gaat.

 

Het is ontzettend druk. School, studie, werk, sport, vrienden en familie en dit alles moet je ook nog eens met elkaar combineren. Hoe? Met de juiste planning haal jij het maximale uit je leven, wij laten je zien hoe plannen echt werkt.

 

Heb jij interesse in het werkboek?