Het Renewed Balance Programma

Over het Renewed Balance Programma

De wereld beweegt sneller dan ooit, wij helpen jou in drie maanden tijd meebewegen richting jouw maximale potentie. Door het creëren van gewoontes geven wij jou de tools om de beste versie van jezelf te worden. Met gezond eten, voldoende slaap, genoeg bewegingen een efficiënte planning helpen wij jou met het creëren van de juiste bouwstenen voor een gebalanceerde (vernieuwde) leefstijl.

Wat krijg je bij het Renewed Balance Programma?

We starten altijd met een persoonlijk intakegesprek en hebben gedurende het programma veel contactmomenten met elkaar. Deze contactmomenten komen ook tot uiting in de wekelijkse trainingsmomenten samen.

Bij Topment krijg je voldoende inspiratie om gezond en lekker te eten. Jij bepaalt wat je eet, wij helpen je hoe je dat het beste kan doen. Dit doen we door kennis te delen en handige tools te geven die je helpen bij het binnenkrijgen van de juiste voeding zodat jij optimaal kan presteren.

Voor onze coaches sta jij echt centraal. We zijn gedreven samen met jou een realistisch plan op te stellen waarmee jij je doelen kan behalen. We zijn eerlijk over je planning, huidige trainingsroutine, voedingspatroon en (slaap) gewoontes waardoor we binnen drie maanden samen vooruit bewegen naar betere gebalanceerde leefstijl.

Wij geloven dat het handig is mee te bewegen met de digitale wereld. Om deze reden heb je bij het renewed balance programma je coach altijd snel en toegankelijk in je broekzak middels onze app. Hierin staan veel extra tools om je goed op weg te helpen.

Benieuwd hoe wij jou in 3 maanden helpen?

Wil je kijken of het Renewed Balance Programma iets voor jou is?